Menu

UEFA PLAYMAKERS inspired by DISNEY for PIGER - intro til fodbold - efterårsprogram

image
VSB
03. august 2021 kl. 10:34
Brug tilmeldingslink nedenfor - for nye piger årgang 2016-2014

 

 

  

BRUG TILMELDINGS LINKET NEDERST, SÅ ER DU KLAR TIL PLAYMAKERS

 

Virum-Sorgenfri Boldklub er stolt vært af Playmakers inspired by Disney   

2021 er startskuddet for det første europæiske UEFA græsrodsprogram for piger. Danmark er blandt de 16 europæiske lande, der over de næste 2½ år vil skabe resultater og vækst i pigefodbolden. Virum-Sorgenfri Boldklub er en af de 34 værtklubber i Danmark, som sammen skal have næste generation af piger ind i fodboldklubberne og udbrede fodbold endnu mere til pigerne.

Det nye koncept skaber rammerne for en innovativ introduktion til fodbold for piger i alderen 5 til 8 år, og det sker igennem leg og historiefortælling.  

Playmakers anvender en historiefortællingstilgang med de meget elskede Disney-universer for at motivere flere piger til at se det sjove i regelmæssig fysisk træning og fodbold. Kombinationen af legende fodboldøvelser og historiefortællinger giver pigerne sjove og unikke oplevelser, som forhåbentlig bliver startskuddet til et fodboldeventyr, hvor fodbolden vil bidrage med en masse magiske øjeblikke. 

VSBs seje træner team fra foråret: André, Karen, Catharina, Celina og Emil - alle trænere for VSBs pigehold til daglig.

I anledning af den første afvikling af Playmakers inviterer Virum-Sorgenfri Boldklub alle interesserede piger i alderen 4 til 7 år til at afprøve en ny og innovativ træning. Et Playmakers forløb dækker over 6 træningssessioner, med 2 ugentlige afviklinger på Kaplevej 46 startende

Tirsdag 31/8 kl 16.15-17.15 og derefter hver tirsdag og fredag samme tid og sted indtil d. 17/9  

I de første sessioner har Playmakers fokus på at opbygge pigernes færdigheder i forhold til deres motorik, tilskynde til kreativ tænkning samt styrke kommunikationen med deres holdkammerater. I de senere sessioner introduceres pigerne til grundlæggende fodboldfærdigheder, men hele vejen igennem programmet er det sjov, glæde og boldleg der er i fokus.

 

Den første træningsdag afsluttes med balloner og eventyrkort.

Playmakers er for piger i alderen 4 til 7 år – både nationalt og i Virum-Sorgenfri – uanset niveau og fodboldviden, så længe pigerne har lyst til at udforske og opleve et fodboldeventyr, fortæller Lene Laungaard

”Virum-Sorgenfri er kommunens største fodboldklub med bla over 300 piger/kvinder (1275 medlemmer i alt), og når vi vælger at være vært for Playmakers, er det fordi, vi gerne vil have endnu flere piger til at forelske sig i fodbold, fordi det er sjovt, det er en sund sport, som gør piger mere selvsikre, skabe livslange venskaber og giver dem vigtige livsfærdigheder. Alle nye piger mellem 4-7 år er velkomne, og hvis man vil deltage, skal man bare melde sig til på linket her på siden eller under "indmeldelse" op www.vsb-fodbold.dk ” fortæller Lene Laungaard og fortsætter:


”Da vi så, at UEFA, Disney og DBU ville sætte et nyt samarbejde om det første internationale græsrodsprogram for piger i gang, var vi straks klar til at bakke op om det. Det tror vi kan motivere mange nye piger til at snøre skoene og begynde til fodbold. Vi håber at se mange piger til vores første Playmaker afvikling, hvor vi har påsat vores mest erfarne og dygtige pigetrænere, som selv spiller fodbold i VSB på højt plan gennem mange år. Og vi glæder os til efterfølgende eller allerede midt i forløbet at byde pigerne velkomne på vores fodboldhold i deres årgange, hvor nye veninder og trænere allerede står klar til at modtage dem.”

Fakta:

·        Virum-Sorgenfri Boldklub, Kaplevej 46, 2830 Virum

·        tirsdag 31/8 kl 16.15-17.15 og Fredag 3/9 kl 16.15-17.15 + de efterfølgende 2 tirsdage/fredage til 17/9

·        Tilmelding på: Tilmeld dig på linket nedenfor.

·        Se mere om VSB og vores arrangement her: WWW.VSB-FODBOLD.DK

·        Deltagelse er gratis – du skal bare have lyst til at prøve fodbold.

 

Kontakt info på arrangør VIRUM-SORGENFRI BOLDKLUB Email: VSB@VSB-FODBOLD.DK

Tilmelding UEFA Playmakers

Klubnyt 25. marts kl. 18:42
Virum-Sorgenfri Boldklub søger en assistenttræner til Senior 1 HR-hold. Virum-Sorgenfri Boldklub søger en ny assistenttræner til Senior 1 Herrehold
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe
Klubnyt
17. september kl. 09:09 LAGKAGESTÆVNE 2023 - link til program
Klubnyt
11. september kl. 15:07 Info vedr. lagkagestævnet 2023
Klubnyt
28. august kl. 15:19 Lagkagestævne 2023
Luk