1970-2014

Udviklingen i afdelingerne

Ungdommens store skridt fremad

I ungdomsafdelingen skete der for alvor noget, da Jørgen "Stater" Madsen kom til klubben i 1966. Allerede i 1970 sikrede han og lilleputholdet med bl.a. John Helt og Michael Lyng sig klubbens første sjællandsmesterskab i SBU's pokalturnering. Herefter er det i de følgende 25 år gået slag i slag med ikke mindre end godt 20 sjællandsmesterskaber og 2 danmarksmesterskaber. Man kan roligt sige, at VSB i den sidste tredjedel af sin levetid for alvor er kommet på landkortet, hvad ungdomsfodbold angår.

VSB kom også på fodboldlandkortet i 1970 ved at være en af de første klubber herhjemme, der optog damefodbold på programmet. Klubben lå i perioden helt frem til 1991 flot placeret i enten 1. division eller danmarksserien. Efter et par års nedtur frem til 1993, er dameafdelingen igen solid. Derefter kom der igen huller i årgangene frem til årg 2001 hvorefter der nu er rigeligt spiller på hver årgang og pigeafd alene har rundet 150 medlemmer i 2014.

Herresenior's store skridt fremad

Mindre godt gik det for 1. herresenior fra 1978 -1988, hvor holdet et enkelt år var helt nede og vende i serie 4. I 1989 rykkede den meget stærke årgang 1970 op som seniorer. De havde bl.a. udover en række sjællandsmesterskaber som puslinge, lilleputter og drenge, vundet DM for drenge i 1984, og alle havde været ude og prøve lykken i forskellige storklubber som 2. års ynglinge.

Disse spillere udgjorde nu kernen på 1. holdet og fik, med Jørgen Dyring som træner, vendt skuden, og på kun fire år rykkede holdet op fra serie 3 til sjællandsserien. En placering som blev yderligere forbedret i 1995, med Bjarne Jensen fra Brøndby som spillende træner, til den hidtil højeste placering i klubbens historie nemlig Danmarksserien.

Klubnyt 19. juni kl. 11:16
VSB Fodboldskole og Camp - 276 deltagere og 35 trænere deltager i uge 26
Nyt fra bestyrelsen
John Espensen - ny U18/U16 pige træner i VSB pr 1 august 2017
Flotte resultater af VSB 2007 drenge i Pinse Cup
Mere udstyr og en forælder har ordnet boldrummene (tak!)