U13-pigerne i vildt pokaldrama mod Greve IF

image
Træner Lars
30. september 2019 kl. 09:37

Lodtrækningen ville at VSB’s U13-piger allerede i 1/8-finalen ramlede ind i ærkerivalerne fra Greve IF.

I 2. runde besejrede pigerne sikkert Liga-holdet B93 med 4-2 og nu ventede suveræne Greve der fører Østrækken med max-point efter 6 runder.

I foråret endte VSB’s U13-piger på en flot andenplads i række1 efter... Greve IF 😉

Vi mødte dem senest til Kronborg Cup i august hvor vi spillede en tæt 1-1 kamp mod Grevepigerne.

Der var således noget at revanchere og VSB-pigerne var ultragodt forberedt og tændte forud for pokalkampen.

Første halvleg blev taktisk, tæt og spændende og endte 0-0 efter boldspil og fight på højt højt niveau. Der blev løbet og kæmpet om hver eneste centimeter på banen. Greve havde bolden mest og pressede os tilbage på banen med deres nøje indøvede opspil. Takket være en kanon forsvarsindsats af Sofia, Marstrand og Katrin og sikker indgriben af Sara Ewe i målet var kampen fortsat helt åben da anden halvleg blev sat igang.

Stemningen på sidelinjen med masser af forældre, søskende, de øvrige U13-piger og holdets mange venner var helt i top og spændt. Altid dejlige positive tilråb og opmuntrende atmosfære!!

Som anden halvleg skred frem fik VSB-pigerne bedre fat i det fremadrettede spil. Takket være et sandt arbejdsraseri! Greves velsmurte fodboldmaskine hakkede lidt og ca. midtvejs i halvlegen slog VSB til på en kontra hvor Frida efter et flot dybdeløb på en frispilning fra søster Anna Lea bankede bolden i kassen ved fjerneste stolpe. Vild jubel! Vi gav virkelig Greve max modstand.

Her fra satsede Greve alt fremad og de fik desværre udlignet et par minutter efter. Resten af kampen blev en vild og jævnbyrdig slagudveksling der endte uforløst 1-1 i ordinær tid.

Pyha... direkte videre til straffesparkskonkurrence.

Her var Grevepigerne iskolde og scorede på alle deres forsøg mens vi var uheldige og brændte to forsøg.

Øv øv. Men en utrolig flot indsats af de tapre VSB-tøser der igen viste at de kan spille lige op med de allerbedste. 😅⚽️

Alle pigerne kunne være super stolte af deres præstation. Så - trods alt - højt humør og grin i omklædningsrummet efter kampen. Især efter anfører Theas opmuntrende peptalk!!!”

Klubnyt 18. april kl. 15:27
VSB byder velkommen til årgang 2020 I år starter vi årgang 2020 op Tirsdag d. 7 maj kl. 16.30 - 17.30
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Klubnyt
01. november kl. 14:16 Social grill samarbejde
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe