U19 dr videre i pokal turneringen til 3. runde

image
André Behrend
16. september 2020 kl. 12:14

Der ventede en stor opgave, da U19 i går tog imod Skovshoved i pokalturneringen, som i indeværende sæson har vundet alle deres kampe i mesterrækken. Efter 10 minutter er det dog Virum der bringer sig foran efter en god solo-tur af Morten Kierstein, som udløser et straffe, som han selv forvandler til en tidlig føring. Skovshoved får udlignet og med 18 minutter til slutfløjt bragt sig foran, men med 8 minutter igen scorer anfører, Nicolai Schack direkte på frispark. I 88 minut får Skovshoved tildelt et straffe, men en fremragende redning af Mikkel Søndergaard gør, at kampen skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence. Der viser Mikkel igen store takter, og Virum skal kun bruge 3 vellykkede straffespark til at afgøre kampen.

Med en samlet sejr på 5-3 er U19 nu videre til 3. runde, hvor hold som FC København, FC Nordsjælland og Brøndby IF indtræder i pokalturneringen.

Klubnyt I går kl. 15:27
VSB byder velkommen til årgang 2020 I år starter vi årgang 2020 op Tirsdag d. 7 maj kl. 16.30 - 17.30
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Klubnyt
01. november kl. 14:16 Social grill samarbejde
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe