VSB's 2004 drenge vinder FINAL FOUR u14 rk1 - KÆMPE TILLYKKE!!!

image
Søren Buhl
18. juni 2018 kl. 14:19

Efter en flot forårssæson, hvor vores U14 drenges A-hold vandt deres pulje i Række 1 ventede fortjent Final Four.

I semifinalen var modstanderen AIK 65 Strøby, som gav holdet god mostand. VSB kommer fortjent foran 1-0 i 1. halvleg, og formåede at holde stillingen halvlegen ud. I 2. halvleg får AIK efter stort pres udlignet til 1-1, og kampen udviklede sig til en solid herrefight. Heldigvis kunne AIK ikke modstå VSBs pres, og måtte til sidst bukke under for to sikre og velfortjente scoringer fra VSB – kampen sluttede 3-1 til VSB.

I finalen ventede Frem Hellebæk, som VSB tidligere har haft nogle tætte kampe med. Trænerne Thomas og Frederik fik på trods af skader til enkelte spillere sat holdet godt op (motivationen blev ikke mindre af 2004-pigernes flotte sejre kort forinden), og VSB startede i vanlig god stil med at komme foran 1-0. En kombination af fantastik fight på banen og storspil af Mads i målet, hvor der bl.a. blev disket op med en redning på straffespark gjorde at vi endnu engang kunne gå til pausen med en 1-0 føring. VSB kom under hårdt pres i 2. halvleg og desværre fik Frem Hellebæk udlignet til 1-1. VSB presses i bund og endnu engang kunne vi takke vores målmand for flere tv-redninger, som holder os inde i kampen. Dommeren fløjtede af og nu ventede den ubarmhjertige straffesparkskonkurrence. 3 minutter før slutfløjtet havde vores trænere allerede udvalgt deres fem første skytter, og trænerens tillid blev ikke svigtet. Gode spark kombineret med to fremragende redninger fra Mads gjorde, at VSB efter en nervepirrende finale vandt straffesparkskonkurrencen med 4-3 – jublen kunne bryde løs.

Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe