VSB u15dr videre i pokal turneringen til 1/4 finalen

image
Annette
24. september 2018 kl. 11:32

Solen skinnede endnu en gang på U15 drengene, der onsdag aften mødte FK Sydsjælland i 1/8 finale i ungdomspokalen.

De forstår at spille spændende fodbold og holde tilskuerne til pinebænken til de sidste..

FK Sydsjælland kommer efter 20 minutter lidt ufortjent foran, men holder trods alt føringen i 14 minutter, hvor VSB spiller sig op i tempo og holder deres mand, og her kan FK Sydsjælland ikke følge med! Oliver Falck udligner og VSB går til pause med 1-1.

Der bliver talt taktik og depoterne bliver fyldt op med gode sager, og VSB’s topscorer i ungdomspokalen Oliver Falck scorer igen efter fem minutter.

Men som sagt, skal tilskuerne ikke kede sig, og da FK Sydsjælland udligner efter yderligere 10 minutter, ligner det et mønster fra de tidligere pokalkampe. “Skal vi ud i straffe igen..?”

Det skulle vi ikke, Anton Bering sørger for det afgørende mål, og VSB holder føringen og kan endnu en onsdag gå hjem med en sejr i sportstasken - så nu venter 1/4 finale mod Lyngby næste uge..

Klubnyt 09. april kl. 12:45
Klargøring af VSB lørdag den 13. april  Vi tænder op i grillen og inviterer til klargøring af klubben og håber selvfølgelig, at så mange af jer som muligt har lyst til at give en hånd med i tidsrummet 10:00 - 14:00.
Klubnyt
01. november kl. 14:16 Social grill samarbejde
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe