4 kampe og 4 sejre – U14-piger LIGA2 buldrer derudaf!

image
Lars Hegnet
10. maj 2021 kl. 11:42

Sådan lød lørdagens motto da U14-piger drog til Falster for at spille den fjerde LIGA2-kamp mod overbygningsklubben FC Nykøbing.

FC Nykøbing havde i deres første LIGA2-kamp spillet 2-2 mod de stærke pokalfinalister fra B1908. Så vi var forberedt på en dygtig modstander.

Med den sædvanlige kampgejst, det høje presspil og den sikre boldomgang satte VSB-pigerne sig fra kampens start solidt på spillet.

FC Nykøbing var under et konstant pres og VSB-pigerne skabte flere store chancer.

På sidelinjen gik vi bare og ventede på den første VSB-scoring.

0-1 scoringen kom efter 16 min. Anna Lea spiller smart Frida fri inde i feltet, hvor hun sikkert sparker bolden fladt i kassen. Sådan!

Umiddelbart før pausefløjtet leverer vores storspillende anfører Thea kampens detalje da hun smukt og med et kontrolleret vristspark fra kanten af feltet lopper bolden over FC Nykøbings keeper og ind i modsatte målhjørne. En klassescoring til 0-2!

Til start af 2. halvleg var VSB forberedt på et evt. pres fra FC Nykøbing der nu fik vinden i ryggen. Men pigerne fra Nykøbing fik aldrig etableret et pres fordi VSB spillede klogt og sikkert og formåede at beholde bolden inden for holdet.

VSB-pigerne viste igen et rigtig højt niveau kampen igennem. De vekslede hele tiden det opbyggende spil fra side til side, spillede dybt og målsøgende og var aldrig bange for at spille bagud til den stensikre forsvarskæde med Katrin, Pehrson og Broløs eller keeper Ewe.

Det var tydeligt at FC Nykøbing i 2. halvleg forsøgte at sætte sig igennem på fysikken. Der blev gået til den og kæmpet hårdt. Det resulterede allerede i det 38. minut i et frispark begået midt på FC Nykøbings banehalvdel. Sofia Pehrson lagde bolden til rette, tog tilløb og bankede bolden ind under overliggeren! FC Nykøbings ellers rigtig dygtige keeper havde fingerspidserne på, men hun kunne ikke holde det hårde skud. Igen vild jubel og 0-3 målet afgjorde reelt kampen.

Sejren kunne nemt have været blevet større. Både lynhurtige Maria og Thea havde friløbere der flot blev pareret af deres keeper.

Flere gode skud fra distancen af Camille, Ruskol og Marstrand og et superflot gennembrud af Karen.

Lina sæsondebuterede i LIGA2 og leverede også en rigtig stærkt indsats!

Imponerende at VSB-pigerne formår at holde det høje niveau – selv med afbud fra flere vigtige stamspillere. Det vidner om den gode bredde i truppen 😉

Med 0-3 sejren i Nykøbing Falster og dermed fire sejre i træk er deltagelse i slutspillet allerede sikret.

Men holdet går naturligvis 100% efter sejre i de to sidste grundspilskampe mod hhv. Slagelse (hjemme lør. d. 15/5) og B1908 (ude lør. d. 29/5).

Så kom gerne og hep på pigerne på lørdag kl. 12 når B73, Slagelse kommer på besøg. Vi må max være 75 ialt omkring og på banen dog.

Klubnyt 25. marts kl. 18:42
Virum-Sorgenfri Boldklub søger en assistenttræner til Senior 1 HR-hold. Virum-Sorgenfri Boldklub søger en ny assistenttræner til Senior 1 Herrehold
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe