Menu

FODBOLDOPSTART FOR ÅRGANG 2019 - info

image
01. maj 2023 kl. 14:54
Torsdag d. 4. maj er der første træningsdag for den nye årgang 2019

Nu nærmer vi os træningsstart for årgang 2019!

Vi glæder os utroligt meget til torsdag d. 4/5 og håber at I gør det samme.

Træningerne kommer til at foregå på banerne lige ude foran klubhuset. Her vil der være borde og bænke I kan sidde ved, mens jeres barn er til træning, ligesom der også er mulighed for at købe kaffe, te, sodavand og andet inde i caféen.

Når I møder torsdag kommer det til at være Marius Znaty, der er træner, i samarbejde med børneudviklingstræner Nicolaj Namy, og vores dygtige ungtrænerteam. Vores ungtrænere spiller alle selv fodbold i VSB og fører således værdierne videre til de nye spillere. 
Vi kommer i fællesskab til at stå for træningerne, og forventer at benytte jer forældre som købestyrere, målmænd eller lignende for, at vi kan skabe den bedste træning. 

Spillerne bedes møde i almindelige kondisko eller fodboldstøvler. Derudover bedes I medbringe en drikkedunk samt lidt snacks, hvis der skulle være behov for det undervejs ;)

Der er mulighed for at klæde i omklædningsrummene, hvis nogen skulle have lyst til det, ligesom det også er muligt at fylde sin drikkedunk herovre. 

Foreløbigt kommer vi til at træne på tværs af kønnene, men vi forventer senest efter sommerferien at dele dem op i et drenge- og et pigehold. 

Vi forventer derudover hurtigst muligt at skaffe et par interesserede forældre, der kunne have interesse i at føre træningerne videre, ligesom på andre årgange i VSB. Når vi nærmer os sommerferien vil vi få besøg af en klubbens dygtige forældretrænere, der vil fortælle om sådan en rolle.

Træningerne for resten af sæsonen (frem til sommerferien) er netop blevet lagt i KampKlar. Her bedes I melde jeres dreng/pige til træningerne, så vi kan danne os et nogenlunde overblik over, hvor mange vi kan forvente at blive. 

Vi mødes foran klubhuset på Kaplevej 46A på torsdag 4/5 kl. 16:25 til en god gang træning i det (forhåbentlige) dejlige vejr. 

Klubnyt 25. april kl. 20:42
Nyt æresmedlem VSB's nye æresmedlem Preben Önnerth
Klubnyt
21. marts kl. 16:42 VSB har indgået samarbejde med OK tank
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Klubnyt
01. november kl. 14:16 Social grill samarbejde
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe
Luk