Menu

Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius

image
29. november 2023 kl. 15:33
Senior 1 har fået ny cheftræner med UEFA A-licens

Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Ascanius.

Thomas er 50 år og bosat i Holte med sin kone og tre børn. Han er uddannet socialrådgiver og arbejder til dagligt i Lyngby-Taarbæk kommune som leder af familieafdelingen.
Thomas har selv været aktiv fodboldspiller, men har nu sit primære fokus på trænergerningen.

Thomas har et imponerende træner-CV, som vi ikke ser hver dag i VSB.
Han har nemlig DBU UEFA A-licens. Hans seneste roller har været som træner for Tårnby FF i Danmarksserien, FC Helsingør U19 i Divisionen og HUI Hørsholm Usserød U17/U19 Øst 1, hvor holdet vandt begge rækker.

Selv udtaler Thomas:
Jeg ser et kæmpe potentiale i VSB både i forhold til truppens sammensætning og kvalitet, men ikke mindst i forhold til den kæmpe store talentmasse som er nede i ungdomsrækkerne. Jeg er ikke kun stolt over at være 1. seniors cheftræner, men lige så meget klubbens førsteholds træner, som forpligter i forhold til at være synlig i klubben. Jeg glæder mig til at arbejde med transaktionen med de unge spillere, som jeg har stor erfaring med at få rykket op i seniormiljøet. Jeg glæder mig også til at møde de andre træner i klubben, og dele ud af min erfaring og faglighed. Efter at have mødt spillertruppen og folk fra bestyrelsen osv. er jeg kun blevet endnu mere klar på dette projekt, som handler om at vi skal rykke hurtigst muligt op i rækkerne (gerne allerede i år) samtidig med, at vi skal hele tiden have fokus på egne talenter fra klubben.
Tag godt imod ham!💚

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Klubnyt 25. april kl. 20:42
Nyt æresmedlem VSB's nye æresmedlem Preben Önnerth
Klubnyt
21. marts kl. 16:42 VSB har indgået samarbejde med OK tank
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Klubnyt
01. november kl. 14:16 Social grill samarbejde
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe
Luk