2009 piger vinder puljen!

image
11. oktober 2022 kl. 10:45
2009 piger vinder puljen efter dramatisk opgør mod Snekkersten IF
Mandag d. 10. oktober stimlede tilskuere sammen på Virumgaard, for at overvære der der viste sig at blive en neglebidende og dramatisk puljefinale. Modstanderen hed Snekkersten IF, der ligesom VSB lå i toppen af puljen med 26 point. Altså, vinder af kampen, vinder af puljen.
Allerede efter 8 minutter kunne Snekkersten bringe sig foran. Det blev der hurtigt lavet om på. I kampens 19. minut scorer Augusta Guldager Knudsen nemlig og VSB holdet kan fejre en udligning til 1-1. Nu var der for alvor spænding. Det lignede en uafgjort, men nej. I kampens absolutte sidste minut kunne anfører Mille Amstrup sende bolden i mål til slutresultatet 2-1. VSB havde nu sikret sig sejren i både kampen og puljen. Det blev fejret i stor stil - både på banen og i caféen.
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe