Sponsorer

VSB har lavet aftaler med en række sponsorer, som alle vises med logo på vores hjemmeside med direkte link til sponsorens hjemmeside.

VSB kamptøj på hvert hold er ofte indkøbt med opbakning fra sponsorer, som får deres logo på trøjen.

Ansøgning af fonde:

Hold kan ansøge forskellige fonde om tilskud til tøj og rejser - ansøgninger til fonde skal godkendes af VSBs bestyrelse, inden de sendes afsted, så vi ikke søger de samme fonde for tit..

Klubnyt 11. august kl. 13:45
Rettelse vedr tilskuere til kampe: Åbent for begrænset mængde tilskuere ved alle kampe på Kaplevej og Virumgård Stadig INGEN TILSKUERE eller FORÆLDRE ved træning!!
29. juni kl. 10:37 Så er fodboldskolen igang igen - 176 børn og 30 trænere
27. juni kl. 13:43 Elias Jelert Kristensen (tidligere VSB årg 2003) debut på FCKs 1.hold i reservekamp mod u19
27. juni kl. 01:08 Pokal Kamp Senior HR Tirsdag 30. juni kl 19 - kom forbi og lad os fejre starten på sommerferien
27. juni kl. 00:50 Kontingent for juli-december 2020 opkræves 1. juli