16. august 2022 kl. 12:31
Både Senior 1 og 2 leverede flotte præstationer i weekenden
Kampreferat af Niels Lorentzen (holdleder):
Efter en meget kort opstart var det i lørdags alvor for både Senior 1 og 2.
Da Senior 1 mødte ind stod datoen "23. april" på tavlen for at fortælle, at det var seneste gang Senior 1 havde tabt en fodboldkamp. Siden da havde holdet spille 11 kamp uden nederlag.
ALLE var dog enige om, at vi ikke kunne bruge tidligere bedrifter til noget, og alle var derfor klar da vi på årets varmeste dag, og midt i middagsheden, tog hul på den nye sæson.
Om det var varmen eller startnerver ved jeg ikke, men de første 20 minutter var rimelige lige, men så slog VSB turboen til.
Et flot opspil i højre side og en hård flad aflevering på tværs hvor Nicolaj, som en rigtig angriber, kom først på bolden og sparkede den i mål.
Så var VSB for alvor i gang.
Emil Beck tog et af sine velkendte løb fra sin backplads og denne gang sparkede ham selv bolden i kassen ved nærmeste stolpe.
Herefter var til tid til at brødrene Schwarz lavede deres eget show. Først Sebastian til 3-0 inden pausen og efterfølgende Mini-Schwarz til 4-0 før Sebastian igen scorede til 5-0. Til sidst blev der lukket af med et flot gennemspillet angreb med flere førstegangsafleveringer som Lucas til sidst omsatte til slutresultatet 6-0.
6-0 var flot og så glemmer vi for en stund af vi havde 3-4 store chancer vi burde havde scoret på.
En flot kamp som giver stor optimisme for fremtiden.
Jeg ved godt at det er dårlig stil at kommentere på dommeren, men denne gang er der alt muligt grund til at ROSE ham for en flot kamp.
Han iscenesatte ikke sig selv, og han blæste IKKE kampen op til noget den ikke kunne bære, men lod spillerne spille fodbold.
Stærk dommerpræstation!
Efter sejrssang og lykønskninger fra træneren var det tid til at sætte os til rette og se Senior 2.
Holdet er nyoprykkere til Serie 3 og havde vores nye træner, Stefan, på sidelinjen og sammen kørte de en fin 3-1 sejr i hus over Nivå-Kokkedal.
Tillykke til Stefan med en flot debut som VSB-træner..
6 point til VSB var den bedst tænkelige start på den nye sæson, men det er vigtigt, at vi fortsætter det hårde arbejde på træningsbanen, for så ligger der MANGE point og venter resten af sæsonen.
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe