"Vi tabte kampen, men bevarede vores førsteplads"

27. september 2022 kl. 11:45
3-2 nederlag til herresenior 1 i topkamp, kampreferat af Niels Lorentzen
VSB tabte i Hornsherred
Efter 16 kampe uden nederlag gik det galt i topkampen i Hornsherred.
Taktikken var på plads og indstillingen i orden, men det hele led et knæk da Hornsherred på kampens første angreb efter bare 37 sekunder fik straffe. Amstrup gik ind i en tackling hvorefter dommeren pegede på pletten. Dommeren må havde været meget sikker i sin kendelse, når man dømmer straffe på kampens første angreb. 1-0 til Hornsherred. En dårlig start blev endnu dårligere, da vi tabte en nærkamp og, kampens bedste spiller, Mikkel Song fra Hornsherred sparkede bolden i nettet til 2-0. Der var på det tidspunkt kun spillet 13 minutter, og man begyndte at blive lidt bange for at det kunne blive en rigtig slem eftermiddag. Inden de dårlige tanker nåede at bundfælde sig, så slog VSB kontra. Ravn kom fri på kanten og slog en flad bold ind til forreste stolpe. Her kom Hein først, og reducerede til 2-1. VSB var tilbage i kampen.
Resten af halvlegen  var meget jævnbyrdig, men det var VSB der prøvede at spille fodbold. Hornsherred satsede derimod på lange bolde frem til deres hurtige og dygtige angriber.
Fra starten af anden halvleg jagter VSB en fortjent udligning. VSB fik ikke udlignet, men i stedet kom Hornsherred på 3-1. Et skud langt udefra voldte Emil problember. Han burde bare have vippet bolden over overliggeren til hjørne, men i stedet ramte bolden overliggeren og derefter Emil, der kunne se bolden gå i mål.
Der skal lyde ros til holdet for ikke at give op. Drengene kæmpede videre, og Hein fik igen lavet et flot reduceringsmål da han kom fri og sparkede bolden sikkert i mål. Herefter lagde VSB pres på hjemmeholdet. Der var chancer til udligningen, men denne lørdag manglede vi den sidste tur i afslutningerne.
I en kamp som ikke var hårdt spillet, var det ikke i orden at få 3 gule kort. Det var heller ikke i orden, at vi begyndte at bruge vores kræfter på at skælde dommeren ud. Vi er simpelthen et for godt fodboldhold til at vi skal falde ned på sådan et niveau. Vi tabte kampen, men bevarede vores førsteplads. Det som kendetegner et tophold, det er at de er parate til at rejse sig igen. Derfor er der ingen grund til at gå i panik. Jeg er helt  sikker på at holdet vil være 100 procent klar igen på lørdag når Ølstykke kommer på besøg. Vi skal tilbage på sporet, og vi skal vise hvem der er tophold i rækken. For at det kan lykkes får vi  brug for stor opbakning fra hjemmepublikummet.
Da lørdagen starter med Lagkagestævne, er der al mulig grund at blive på stadion og spise lagkage mens vi støtter op om holdet.
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe