Menu

VIRUM-SORGENFRI BOLDKLUB vært for UEFA PLAYMAKERS inspired by DISNEY for PIGER

image
VSB
18. marts 2021 kl. 08:54
Opstart 4. maj kl 16.00 - tilmelding på VSB@VSB-FODBOLD.DK for nye piger årg 2015-2012

 

 

  

 

Virum-Sorgenfri Boldklub er stolt vært af Playmakers inspired by Disney   

2021 bliver startskuddet for det første europæiske UEFA græsrodsprogram for piger. Danmark er blandt de 16 europæiske lande, der over de næste 2½ år vil skabe resultater og vækst i pigefodbolden. Virum-Sorgenfri Boldklub er en af de 34 værtklubber i Danmark, som sammen skal have næste generation af piger ind i fodboldklubberne og udbrede fodbold endnu mere til pigerne.

 

Det nye koncept skaber rammerne for en innovativ introduktion til fodbold for piger i alderen 5 til 8 år, og det sker igennem leg og historiefortælling.  

 

Playmakers anvender en historiefortællingstilgang med de meget elskede Disney-universer for at motivere flere piger til at se det sjove i regelmæssig fysisk træning og fodbold. Kombinationen af legende fodboldøvelser og historiefortællinger giver pigerne sjove og unikke oplevelser, som forhåbentlig bliver startskuddet til et fodboldeventyr, hvor fodbolden vil bidrage med en masse magiske øjeblikke. 

 

I anledning af den første afvikling af Playmakers inviterer Virum-Sorgenfri Boldklub alle interesserede piger i alderen 5 til 8 år til at afprøve en ny og innovativ træning. Et Playmakers forløb dækker over 8 træningssessioner, med 2 ugentlige afviklinger på Kaplevej 46 startende d. 4 Maj 2021 .  

 

I de første sessioner har Playmakers fokus på at opbygge pigernes færdigheder i forhold til deres motorik, tilskynde til kreativ tænkning samt styrke kommunikationen med deres holdkammerater. I de senere sessioner introduceres pigerne til grundlæggende fodboldfærdigheder, men hele vejen igennem programmet er det sjov, glæde og boldleg der er i fokus.

 

Playmakers er for piger i alderen 5 til 8 år – både nationalt og i Virum-Sorgenfri – uanset niveau og fodboldviden, så længe pigerne har lyst til at udforske og opleve et fodboldeventyr, fortæller Lene Laungaard

 

”Virum-Sorgenfri er kommunens største fodboldklub for piger med over 300 piger/kvinder (1250 medlemmer i alt), og når vi vælger at være vært for Playmakers, er det fordi, vi gerne vil have endnu flere piger til at forelske sig i fodbold, fordi det er sjovt, det er en sund sport, som gør piger mere selvsikre, skabe livslange venskaber og giver dem vigtige livsfærdigheder. Alle nye piger mellem 5-8 år er velkomne, og hvis man vil deltage, skal man bare skrive til VSB@VSB-FODBOLD.DK og melde sig til” fortæller Lene Laungaard og fortsætter:


”Da vi så, at UEFA, Disney og DBU ville sætte et nyt samarbejde om det første internationale græsrodsprogram for piger i gang, var vi straks klar til at bakke op om det. Det tror vi kan motivere mange nye piger til at snøre skoene og begynde til fodbold. Vi håber at se mange piger til vores første Playmaker afvikling, hvor vi har påsat vores mest erfarne og dygtige pigetrænere, som selv spiller fodbold i VSB på højt plan gennem mange år. Og vi glæder os til efterfølgende at byde pigerne velkomne på vores fodboldhold i deres årgange, hvor nye veninder og trænere allerede står klar til at modtage dem.”

 

Fakta:

·        Virum-Sorgenfri Boldklub, Kaplevej 46, 2830 Virum

·        Tirsdag 4/5 kl 16.00-17.30 og Fredag 7/5 kl 16.00-17.30 og de efterfølgende 3 tirsdage/fredage.

·        Tilmelding på: Tilmeld dig på linket nedenfor.

·        Se mere om VSB og vores arrangement her: WWW.VSB-FODBOLD.DK

·        Deltagelse er gratis – du skal bare have lyst til at prøve fodbold.

 

 

Kontakt info på arrangør VIRUM-SORGENFRI BOLDKLUB Email: VSB@VSB-FODBOLD.DK

Tilmelding UEFA Playmakers

Klubnyt 21. september kl. 14:24
VSBs Generalforsamling Tirsdag 21/9 kl 19 For medlemmer, og forældre til medlemmer under 16 år.
Klubnyt
17. august kl. 13:21 VSBs 100 års jubilæum 13-14/8 - sikke en fest weekend
Klubnyt
12. august kl. 11:34 VSBs 100 års jubilæum 13-14/8 program, praktisk information & pressemeddelelse
Klubnyt
03. august kl. 10:34 UEFA PLAYMAKERS inspired by DISNEY for PIGER - intro til fodbold - efterårsprogram
Klubnyt
27. juli kl. 11:14 Træningstider for august 2021 - generel opstart 9. august