Menu

Træningstider

Se træningstider ved at klikke på nedenstående link - justeret 19/10/2020:

gældende til 31/12/2020:

Vintertræningstider udendørs

Vintertræningstider indendørs

 

Efterårs træningstider uden kunst gældende fra 7/9 2020  (rettet 7/9)

Træningstider gældende pr mandag 15/6 (vs.5 rettet 16/6)

 

Træningstider MAJ til 12. JUNI 2020 m. corona regler - max 10 incl træner pr bane ophører 12/6

VSB Baneskitse

Baneskitse med mål

Principper for træningstidstildeling og træningsbanefordeling

Træningstider pr årgang:

Vi forsøger at bibeholde samme træningsdage for en årgang*, men det er ikke altid muligt pga vi går fra 12 baner til 1 ved overgang til vinter. Bemærk*: for de mindste årgange er vintertræning typisk i weekenden, da haltider tildeles af kommunen.

u10-u4 træner indendørs vinter

u11-suvet træner udendørs vinter

 

Omklædningsrum til brug ved træning:

Vi kan ikke garantere at et hold beholder det samme omklædningsrum  alle dage hver uge og ej heller at det er det samme rum sæson efter sæson - det afhænger af mange faktorer, men vi prøver altid at opnå så meget stabilitet som muligt. Som udgangspunkt tildeles der omklædningsrum fra u11 og opefter til daglig brug.

I skal alle tage deres ting med ud af omklædningsrummet, mens I spiller, da omklædningsrummet skal bruges af andre i mellemtiden.

Når I er færdige med omklædningsrummet så sørg for at der ikke er efterladt noget overhovedet - der må IKKE opbevares noget i omklædningsrummene. Glemt tøj skal lægges i hyndeboksene foran klubhuset.

ps: bemærk at både træningstiden og omklædningsrummet kan i sjældne tilfælde blive inddraget til kamp - så hold øje med kampplanen og find en anden ledig bane og et ledigt rum, hvis der er kamp.