Menu

Årets ungdomsspillere 2019

image
VSB
03. marts 2020 kl. 09:36
William, Villads og Noa

Årets Ungdomsspiller - piger:

Noa Munk                                

Overrakt af bestyrelsesmedlem Christian Christiansen

Noa er uundgåelig, når det kommer til at blive årets kvindelige ungdomsspiller. Noa går forrest, lige fra når det kommer til at bære bolde, til at have den afgørende fod med i spillet, når kampene spidser til. Med sit altid smilende gemyt er hun ekstremt vellidt i blandt holdkammeraterne. Hun har en dedikation, som sjældent ses udenfor elitemiljøet. Hendes store passion til fodbold afspejles i, at hun altid har trang til at dygtiggøre sig, og suger alt til sig, som træneren siger. Hun er så dedikeret, at trænernes største udfordring har været at begrænse hende. Det afspejles i, at på fodboldture har trænerteamet været nødsaget til at gemme fodboldene, for at Noa kunne tvinges til at restituere. Noa pådrog sig i en kamp tilbage i septemper et overrevet korsbånd, hvilket har betydet, at der venter en operation til april. På trods af skepsis fra både forældre og træner har Noa insisteret på stadig at træne med frem til sin operationen, og stod det til hende, så skulle hun også spille alle kampene. Med skaden in mente har Noas udvikling stadig kun været opadgående. Med en venstre fod skruet rigtigt på dominerer hun altid midtbanen med sit uovertrufne overblik for sine medspillere, og med en løbevillighed træneren endnu ikke har set større, så har hun gjort sig fortjent til at modtage prisen som årets ungdomsspiller på pigesiden.

 

Årets Ungdomsspiller - Drenge

Villads Znaty                            

Overrakt af bestyrelsesmedlem Joakim Thøgersen

Villads er en vaske ægte VSB'er. Han har gennem det seneste år vist sig at have en afgørende rolle for U19. Med en stor løbevillighed og en fightervilje udover det sædvanlige går han forrest på banen, hvilket har udmundet sig i flere kampafgørende mål i de aller vigtigste kampe. Han formår at positionere sig de rigtige steder, og med hans tilmed farlige hovedstød gør det ham til en spiller der formår at mestre mange af fodboldens facetter. Han har en høj status i blandt hans holdkammerater, som han formår at anvende på en fordelagtig måde. Han er på mange måder med til at binde U19 holdet sammen med hans mange initativer og rationelle forslag. Hans store arbejde på og udenfor banen gør ham i den grad fortjent til at modtage prisen som året ungdomsspiller.

 

Årets 8-mands drengespiller

William Varto Skjelmose                      

Overrakt af bestyrelsesmedlem Jens Bertelsen

Årets 8-mands spiller på drengesiden er en vinder og en fighter. Han går forrest til træning og i kamp og har evnen til at kombinere en seriøs tilgang med et godt, positivt smittende humør.
Han er altid parat og koncentreret både til træning og til kamp og han arbejder meget med de udviklingspunkter, vi taler om til træning og kamp.
Han er teknisk dygtig og har en rigtig god spilforståelse. Han er meget kampafgørende og det pointeres ofte også af modstanderne.
Han er rigtig god 1 vs 1 og har hurtige reflekser og dækker sit område godt. Han er god til at bruge lyd og god til at dirigere spillet og opmuntre sine medspillere.
Han behandler med- og modspillere med respekt og tolerance, og han er vellidt på hele årgangen.
Han spiller gerne kampe på alle niveauer, hvilket er medvirkende til den gode udvikling, han går igennem. For en målmand skal også være god med fødderne og derfor er det vigtig også at spille i marken nogle gange. Uanset hvilken position han spiller, gør han det godt og med fuld dedikation.

 

Stort tillykke til spillerne!