VSBs 2004 piger vinder FINAL FOUR u14 rk2 - KÆMPE TILLYKKE!!

image
Camilla Wheadon
18. juni 2018 kl. 14:13

”Finalestævne den 16. juni 2018 – hvis vi altså vinder puljen.” Sådan skrev holdlederen til alle i starten af maj og vi tænkte ja ja! Men det skete: VSBs U14 piger vandt deres pulje og finalestævnet var en realitet.

Første kamp (semifinalen) var mod Greve. Greve kom hurtigt foran 1-0 og alle os på sidelinien tænkte ”Åh nej. Kom nu piger.” Og de kæmpede og kæmpede og kom på 1-1 og det var også stillingen, da den ordinære spilletid sluttede. Og så var det direkte i straffe. Greve lagde ud. Deres første spark blev taget med en klasseredning af VSBs mål”mand”. Det rystede dem sådan, at Greve brændte to af de tre næste straffespark, hvorimod VSBs piger satte 3 ind i træk og var dermed i finalen mod Hvalsø.

Og det blev en spændende finale. VSB kom foran 1-0 i 1. halvleg og sad på det meste af kampen og havde flere store chancer, men Hvalsø pressede på. Spillet begyndte mere og mere at foregå i den forkerte ende og tilskuerne tænkte:” Ikke endnu en afgørelse i straffe!” Og to minutter før tid blev riposten på en afslutning på Hvalsøs målmand fulgt op og sendt i mål. Jublen ville ingen ende tage, da dommeren fløjtede kampen af. VSBs U14 piger var blevet Sjællandsmestre. Hvem havde troet det for bare 3 måneder siden!

Til historien skal tilføjes, at holdet først begyndte at spille 11 mands fodbold efter påskeferien, da årgangen fusionerede med B82s U14 piger – noget der virkelig har styrket holdet og som også gør ovenstående lidt mere fantastisk.

Vi er pavestolte af vores piger og selvfølgelig også af deres fantastiske trænertrio!

J Forældrene til VSBs U14 piger

Af Træner Andre Behrend

Efter pigerne i en nervepirrende straffesparkskonkurrence hvor en god målmandspræstation banede vejen til finalen, ventede Hvalsø, som var ubesejrede igennem hele sæsonen. For første gang skulle pigerne spille med linjedommere, hvilket dannede rammerne for en intens finale, hvor vigtigheden af kampen ikke var at tage fejl af. Efter en solid holdpræstation bragte pigerne sig foran 1-0 med et langskud udenfor feltet. Herefter ventede et par intense minutter, hvor kampen bølgede frem og tilbage, til stor nervøsitet for trænere og forældre. Blot få sekunder før slutfløjtet bragte pigerne sig foran til slutresultatet 2-0 til stor lettelse for trænerne, men især pigerne hvis lyst til at vinde var uovertruffen. Målscorer Noa og Carla.

Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe