VSBs u18 piger vinder FINAL FOUR U18 række 1 - KÆMPE TILLYKKE!!

image
Christian Christiansen
18. juni 2018 kl. 14:09

Finale kampen var mod BSV, et hold vi kender godt og har stor respekt for. BSV gik til pause med en 1-0 føring og fik øget kort efter pausen. Nede 2-0 begyndte alvoren at gå op for VSB og de sidste 15 min sad vi på kampen. Først fik Esther scoret til 2-1 på en flugter efter et hjørne, og siden gjorde Clara det til 2-2 efter en dribletur og et godt placeret skud oppe i krydset. Clara kunne have lukket kampe på et efterfølgende straffespark, men blev pillet. Kampen skulle derfor afgøres på straffespark. Kort fortalt scorede Cille, Caro, Laura og Clara, mens den store helt blev Linea som pillede to spark. Altså vandt VSB 6-5 og jublen kunne byde ud. En stor tak til piger og træner for en sjov sæson, nyd sommeren og vi ses i august.

Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe