Menu

Indmeldelse

Læs på "kontingentsiden" inden indmeldelse.

Indmeldelsesansvarlige: Andreas Melbye, am@vsb-fodbold.dk

ALLE bedes kontakte am@vsb-fodbold.dk før indmeldelse/prøvetræning for at finde ud af, om der er plads på årgangen. Mange årgange er fyldt op med spillere, så det er ikke alle årgange, hvor der er ledige pladser.

For årgang 2008 og ældre SKAL man kontakte VSB@VSB-FODBOLD.DK for at aftale nærmere vedr. prøvetræning. Der er begrænsede pladser til nybegyndere.

Ved indmeldelse bliver kontingentet automatisk prorateret til indeværende måned plus de måneder, der er tilbage af kontingent perioden. Dette angives som en rabat på halvårs kontingentet.

Senior under 24 år betaler ved indmeldelse kun for indeværende måned plus indmeldelsesgebyr.

Scroll ned og find den afdeling/årgang du tilhører og klik på linket.

Samtidig tilmeldes til abonnementsordning så efterfølgende kontingenter trækkes automatisk på betalingskortet (Dankort, Visa eller Mastercard) med forudgående notificerings email 7 dage før trækning på kortet.

Kan VSB ikke hæve på dit betalingskort, fordi du har fået nyt (du kan rette det på spillerens dbu.dk ,mit dbu profil) eller der ikke er dækning, fremsendes istedet en email med et betalingslink - dette skal betales rettidigt.

Nyt betalingskort: du logger på DBU.DK mit dbu fra en PC og ændrer dit kort nr under abonnementer (til forældre: du skal gøre det på dit barns profil (samme login som til KAMPKLAR APP).

Alle andre betaler halvårligt  1. januar for Januar-Juni og 1. juli  for Juli-December, dog betaler senior under 24 år månedligt.

Husk at angive hvis du har spillet i en anden klub så vi kan indhente dit spiller certifikat  - meget vigtigt! 

Se kontingenter her

Husk at læse betingelserne for udmeldelse

 

Nedenstående kontingenter er angivet pr halvår.

Indmeldelse fodbold