Menu

Kontingent

In english: please scrool down.

Ønsker du at spille fodbold i VSB - så se her:

Vi har som regel ledige pladser, hvad enten du spiller for sjov eller meget seriøst.

Efter godkendt prøvetræning er det muligt at komme til to prøvetræninger inden du melder dig ind i klubben. For prøvetræning kontaktes Nikola Cabrilo, niko@vsb-fodbold.dk

Kontingent opkræves 1. januar for perioden januar-juni og 1. juli for perioden juli-august.**

Ved manglende rettidig betaling, pålægges rykkergebyr v2. reminder på 200kr - efter 3 rykkere udmeldes man automatisk, men kontingentet er stadig skyldigt og spillercertifikat kan ikke overføres til en ny klub, før der er betalt.

Kontingent Periode Kr. Kr. pr. måned baseret på 10 mdr. aktive årligt
Op til U7  pr. halvår  600 120   
U8 - U11 pr. halvår  1100 230   
U12 -U19 pr. halvår  1200 240
Senior 18-24 år og studerende over 24 år** pr. halvår  700 140  (opkræves i 10 rater af 140kr. (ikke for juli og december))
Seniorer 25-40 år uden studierabat pr. halvår  1100 220  
Oldgirls, Oldboys, Veteran opefter pr. halvår  1000 200
Passive pr. halvår  100 20
Indmeldelsesgebyr Engangsgebyr 250  
Fodboldfitness pr. halvår  325 65


Bemærk:

**Betaler pr måned. Systemet viser dette som helårskontingentet minus en procentuel rabat som giver det beløb, der opkræves (indmeldelsesgebyr + indeværende måneds kontingent). 18-24 årige (se årgange ovenfor), som spiller senior, får rabat på kontingentet, som studierabat. Studerende skal fremvise gyldigt studiekort hvert halve år. 

Ved indmeldelse bliver kontingentet prorateret til de måneder der er tilbage af kontingentperioden plus indmeldelsesgebyr. Dvs. ved indmeldelse i september betaler du for perioden september-december plus indmeldelsesgebyr. 

Klubbens kontingent betales med onlinebetaling med betalingskort, som tilmeldes abonnementsordning, så længe man er medlem.

Ved indmeldelsen accepterer du at overholde klubbens love

Ved længerevarende skade (over 3 mdr.) kan fremtidigt kontingent sættes i bero (op til 1 år) til man er klar til træning igen - allerede betalt kontingent refunderes ikke.

Seniorspillere kan ved studierejser kontakte kassereren på forkant i god tid og lave en aftale om pause, hvorved kontingentet kan blive tilpasset. Man kan maksimalt blive sat i bero i 6 mdr.

Skal du på efterskole kan du sætte dit medlemskab i bero i perioden, så får du automatisk en opkrævning af kontingent, når dit efterskoleophold slutter. Hvis efterskolen tillader det, har du mulighed for at spille kampe, når du er hjemme på weekend. Dette gælder kun hvis der er behov på holdet.
Derudover vil du fortsat få vigtige informationer om klubben og bevare tilknytningen.
Skriv til vsb@vsb-fodbold.dk for at sætte medlemskab i bero. Hvis du efter endt efterskoleophold alligevel ikke vil starte op igen, skal du huske at skrive og melde dig ud, da du ellers opkræves kontingent.

Vedr. udmeldelse: se information vedr. udmeldelse

Skiftende træningstider sommer og vinter : Vær opmærksom på, at holdene ikke nødvendigvis har samme træningsdage/-tider sommer og vinter, da VSB har færre baner til rådighed om vinteren. Vintertræningstider fastlægges i slutningen af september, når kommunen frigiver bane og haltider. Sommertræningstider meldes ud i marts. De yngste årgange træner typisk i weekenden i vinterperioden (piger: lørdag formiddag og drenge: både lørdag og søndag formiddag).

Kontaktperson: Som forældre bedes du oprette en DBU-profil så du kan blive knyttet som kontaktperson til dit barn. Både mor og far bør lave en profil og derved få al nødvendig information om fodboldaktiviteter. Se information om hvordan på dette link vedr. KAMPKLAR

In english:

Do you wish to play football in VSB - Please contact vsb@vsb-fodbold.dk
To everyone who wants to play football, for fun or seriously, we usually always have room for new members.

 

Klubnyt 25. april kl. 20:42
Nyt æresmedlem VSB's nye æresmedlem Preben Önnerth
Klubnyt
21. marts kl. 16:42 VSB har indgået samarbejde med OK tank
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Klubnyt
01. november kl. 14:16 Social grill samarbejde
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe
Luk