Menu

Kontingent

In english: please scrool down.

Ønsker du at spille fodbold i VSB - så se her:

Vi har som regel ledige pladser, hvad enten du spiller for sjov eller meget seriøst.

Efter godkendt prøvetræning er det muligt at komme til to prøvetræninger inden du melder dig ind i klubben. For prøvetræning kontaktes Marius Znaty, MZ@vsb-fodbold.dk

Kontingent opkræves 1. januar for perioden januar-juni og 1. juli for perioden juli-august.**

Ved manglende rettidig betaling, pålægges rykkergebyr v2. reminder på 200kr - efter 3 rykkere udmeldes man automatisk, men kontingentet er stadig skyldigt og spillercertifikat kan ikke overføres til en ny klub, før der er betalt.

Kontingent Periode Kr kr pr måned baseret på 10 mdr aktive årligt
Årgang 2018-2017 pr. halvår  550 110   
Årgang 2016-2015 pr. halvår  1000 220   
Årgang 2014-2005 pr. halvår  1100 220
Årgang 2004-2000 (m. studierabat)** pr. halvår  675 135  (opkræves i 10 rater af 135kr (ikke for juli og december))
Årgang 1999-1982 (seniorhold) pr. halvår  1100 220  
Oldgirls, Oldboys, Veteran opefter pr. halvår  950 190
Passive pr. halvår  100 20
Indmeldelsesgebyr Engangsgebyr 200  
Fodboldfitness pr. halvår  300 60


Bemærk:

**Betaler pr måned. Systemet viser dette som helårskontingentet minus en procentuel rabat som giver det beløb, der opkræves (indmeldelsesgebyr + indeværende måneds kontingent). 18-24 årige (se årgange ovenfor), som spiller senior, får rabat på kontingentet, som studierabat 

Ved indmeldelse bliver kontingentet prorateret til de måneder der er tilbage af kontingentperioden plus indmeldelsesgebyr. Dvs. ved indmeldelse i september betaler du for perioden september-december plus indmeldelsesgebyr. 

Klubbens kontingent betales med onlinebetaling med betalingskort, som tilmeldes abonnementsordning, så længe man er medlem.

Ved indmeldelsen accepterer du at overholde klubbens love

Ved længerevarende skade (over 3 mdr) kan fremtidigt kontingent sættes i bero (op til 1 år) til man er klar til træning igen - allerede betalt kontingent refunderes ikke.

Seniorspillere kan ved studierejser kontakte kassereren på forkant i god tid og lave en aftale om pause, hvorved kontingentet kan blive tilpasset. Man kan maksimalt blive sat i bero i 6 mdr.

Skal du på efterskole kan du sætte dit medlemskab i bero i perioden, så får du automatisk en opkrævning af kontingent, når dit efterskoleophold slutter. Hvis efterskolen tillader det, har du mulighed for at spille kampe, når du er hjemme på weekend. Dette gælder kun hvis der er behov på holdet.
Derudover vil du fortsat få vigtige informationer om klubben og bevare tilknytningen.
Skriv til vsb@vsb-fodbold.dk for at sætte medlemskab i bero. Hvis du efter endt efterskoleophold alligevel ikke vil starte op igen, skal du huske at skrive og melde dig ud, da du ellers opkræves kontingent.

Vedr udmeldelse: se information vedr. udmeldelse

Skiftende træningstider sommer og vinter : Vær opmærksom på, at holdene ikke nødvendigvis har samme træningsdage/-tider sommer og vinter, da VSB har færre baner til rådighed om vinteren. Vintertræningstider fastlægges i slutningen af september, når kommunen frigiver bane og haltider. Sommertræningstider meldes ud i marts. De yngste årgange træner typisk i weekenden i vinterperioden (piger: lørdag formiddag og drenge: både lørdag og søndag formiddag).

Kontaktperson: Som forældre bedes du oprette en DBU-profil så du kan blive knyttet som kontaktperson til dit barn. Både mor og far bør lave en profil og derved få al nødvendig information om fodboldaktiviteter. Se information om hvordan på dette link vedr. KAMPKLAR

In english:

Do you wish to play football in VSB - Please contact vsb@vsb-fodbold.dk
To everyone who wants to play football, for fun or seriously, we usually always have room for new members.

 

Klubnyt 02. februar kl. 17:09
VSBs Ordinære Generalforsamling 2023 Indkaldelse til VSBs Ordinære Generalforsamling 2023
Klubnyt
21. december kl. 12:04 Lundtoftestævne 2023 - foreløbig deltagerliste
Klubnyt
06. december kl. 14:06 Lundtoftestævne 2023
Klubnyt
11. november kl. 13:05 Køb dine julegaver i VSB-shoppen!
Klubnyt
10. november kl. 15:22 Info om specifiktræningscamp