Menu

Kontingent

In english: please scrool down!

Ønsker du at spille fodbold i VSB - så se her:

Vi har som regel ledige pladser, hvad enten du spiller for sjov eller meget seriøst.

For årgang 2009 og yngre: Du er velkommen til at komme 2 gange til prøvetræning, inden du melder dig ind. Kontakt træneren, som du ser på holdsiden for din årgang og aftal prøvetræningen.

For årgang 2008 og ældre: kontakt VSB@VSB-FODBOLD.DK for at aftale prøvetræning.  Indmeldelse først, når der er lavet aftale med klubben.

Kontingent opkræves 1. januar for januar-juni og 1. juli for juli-august.**


Ved manglende rettidig betaling, pålægges rykkergebyr v2. reminder på 200kr - efter 3 rykkere udmeldes man automatisk, men kontingentet er stadig skyldigt og spillercertifikat kan ikke overføres til en ny klub, før der er betalt.

 

F

Kontingent Periode Kr kr pr måned baseret på 10 mdr aktive årligt
Årgang 2017-2016 pr. halvår  550 110   
Årgang 2015-2014 pr. halvår  1000 220   
Årgang 2013-2002 pr. halvår  1100 220
Årgang 2002-1997 (m. studierabat)** pr. halvår  675 135  (opkræves i 10 rater af 135kr (ikke for juli, dec))
Årgang 1996-1981 (seniorhold) pr. halvår  1100 220  
Oldgirls,Oldboys,Veteran opefter pr. halvår  950 190
Passive pr. halvår  100 20
Indmeldelsesgebyr Engangsgebyr 200  
Fodboldfitness pr. halvår  300 60

 

Bemærk:

** betaler pr måned. Systemet viser dette som helårs kontingentet minus en %rabat som giver det beløb der opkræves (indmeldelsesgebyr + indeværende måneds kontingent). 18-24 årige (se årgange ovenfor), som spiller senior, får en rabat på kontingentet, som studierabat 

Ved indmeldelse bliver kontingentet prorateret til de måneder der er tilbage af kontingent perioden plus indmeldelsesgebyr dvs. ved indmeldelse i september betaler du for september-december plus indmeldelsesgebyr. 

Klubbens kontingent betales med online betaling med betalingskort, som tilmeldes abonnementsordning, så længe man er medlem.

Ved indmeldelsen accepterer du at overholde klubbens love

Ved længerevarende skade (over 3 mdr) kan fremtidigt kontingent sættes i bero (op til 1 år) til man er klar til træning igen - allerede betalt kontingent refunderes ikke.

Seniorspillere kan ved studierejser kontakte kassereren på forkant i god tid og lave en aftale om pause, hvorved kontingentet kan blive tilpasset. Man kan maximalt blive sat i bero i 6 mdr.

Skal du på efterskole kan du sætte dit medlemskab i bero i perioden, og så får du automatisk en opkrævning af kontingent, når dit efterskoleophold slutter. Og hvis tilladt af din efterskole, har du mulighed for at spille kampe, når du er hjemme på weekend, (kun hvis der er behov på holdet). Derudover vil du så fortsat få vigtige informationer om klubben og bevarer tilknytningen. Skriv til VSB@vsb-fodbold.dk for at sætte i bero. Hvis du efter endt efterskoleophold alligevel ikke vil starte op igen, skal du huske at skrive og melde dig ud da du ellers opkræves kontingent.

Vedr udmeldelse: se information vedr. udmeldelse

Skiftende træningstider sommer og vinter : Vær opmærksom på, at holdene ikke nødvendigvis har samme træningsdage/tider sommer og vinter, da VSB har færre baner til rådighed om vinteren. Vintertræningstider fastlægges i september, når kommunen frigiver bane og haltider. Sommertræningstider meldes ud i marts. De yngste årgange træner typisk i weekenden i vinterperioden (piger lørdag formiddag og drenge både lørdag og søndag formiddag).

Kontakt person: Som forældre bedes du oprette en DBU.DK profil så du kan blive knyttet som kontakt person til dit barn. Både mor og far bør lave en profil og derved få al nødvendig information om fodboldaktiviteter.
se information om hvordan på dette link vedr. KAMPKLAR

In english:

Do you wish to play football in VSB - Please contact vsb@vsb-fodbold.dk
To everyone who wants to play football, for fun or seriously, we usually always have room for new members.

 

Klubnyt 21. september kl. 11:59
"Vi kan spille champagnefodbold, vi kan vinde fodboldkampe og vi kan score mål, men ikke gå på vandet" Hjemmesejr til herresenior 1, kampreferat af Niels Lorentzen
Klubnyt
30. august kl. 17:02 Lagkagestævnet er tilbage!
Klubnyt
30. august kl. 12:57 Sejre til Kvindesenior
Klubnyt
30. august kl. 12:56 Tre på stribe
Klubnyt
23. august kl. 14:07 Endnu en sejr til Senior1