Menu

VSB aktiviteter

Fodboldaktiviteter

Vi spiller hele året, på græs på kaplevej og virumgård om sommeren og på kunst hele året, også om vinteren når det sner. Vi spiller indendørs fodbold for de mindre årg 2004 og nedefter på Hummeltofteskolen og Virumskole.

Fra u5-u10 (1 bh til 3kl) spilles DBU fodboldstævner og private klubstævner (forældre betalt) og fra u10 begynder vi at spille turneringer med ugentlige kampe. Derudover tager mange holde på træningslejr overnatninger eller stævner der varer over flere dage. Mange hold tager til Øens cup på Fyn, Pinsecup på Falster, Sommerland sjælland stævne, Bonbonland stævne,etc. Det er arrangeret af forældrene omkring holdet. U14 tager typisk en tur til udlandet arrangeret af forældrene. Aktivitetsniveauet for et hold er derfor meget bestemt af trænere/holdleder/forældre i forening.

VSB Aktiviteter

VSB afholder hver sommer en DBU fodboldskole for 160 deltagere 1kl-5kl mens 6-7kl bliver tilbudt en VSB CAMP med overnatning. Begge dele arrangeres 100% af klubbens bestyrelse og forældre frivillige. Så meld dig gerne til det udvalg.

Derudover afholder VSB 1-2 indendørsstævner i Lundtoftehallen med kun VSB spillere og 1-2 udendørs Lagkage stævner på Kaplevej.

Et vigtigt arrangement er også Bakken Stævnet som afholdes på Kaplevej hvorefter deltagerne tager på Bakken.

Alle disse arrangementer kræver at klubbens medlemmer melder sig som hjælpere ind i mellem.

 

Luk