Menu

Træningstider

Se træningstider ved at klikke på nedenstående link:

Træningstider forår 2024 - forår 2024

 

PS: Bemærk, at både træningstiden og omklædningsrummet i sjældne tilfælde kan blive inddraget til kamp - så hold øje med kampplanen og find en anden ledig bane og et ledigt omklædningsrum, hvis der er kamp. Weekendtider i vintersæsonen på kunst kan forventes jævnligt at blive inddraget til kamp.

VSB Baneskitse

Principper for træningstidstildeling og træningsbanefordeling

Træningstider pr årgang:

Vi forsøger at bibeholde samme træningsdage for en årgang*, men det er ikke altid muligt pga vi går fra 12 baner til 1 ved overgang til vinter. Bemærk*: for de mindste årgange er vintertræning typisk i weekenden, da haltider tildeles af kommunen.

U4-U10 træner indedørs om vinteren

U11-Su Vet træner udendørs om vinteren

 

Omklædningsrum til brug ved træning:

Vi kan ikke garantere, at et hold beholder det samme omklædningsrum alle dage hver uge og ej heller at det er det samme rum sæson efter sæson - det afhænger af mange faktorer, men vi prøver altid at opnå så meget stabilitet som muligt. Som udgangspunkt tildeles der omklædningsrum fra U11 og opefter til daglig brug.

I skal alle tage jeres ting med ud af omklædningsrummet, mens I spiller, da omklædningsrummet skal bruges af andre i mellemtiden.

Når I er færdige med omklædningsrummet så sørg for, at der ikke er efterladt noget overhovedet - der må IKKE opbevares noget i omklædningsrummene. Glemt tøj skal lægges i boksene foran klubhuset.

PS: Bemærk at både træningstiden og omklædningsrummet kan i sjældne tilfælde blive inddraget til kamp - så hold øje med kampplanen og find en anden ledig bane og et ledigt rum, hvis der er kamp. Weekend-tider i vintersæsonen på kunst kan forventes jævnligt at blive inddraget til kamp.

Luk