Menu

Praktisk information diverse

Dueslag I indgangspartiet til Cafeen (ved siden af bestyrelseslokalet) har alle ledere trænere et dueslag som fungerer som klubbens interne postsystem. Generelle oplysninger fra klubben om stævner mv. lægges ofte her. Hvorfor du altid lige bør tjekke om der ligger noget til dig.

Nøgler Nøgler til boldskab, omklædningsrum, indendørstræningshaller og materialerum på Virumgård administreres af Bestyrelsen - se opgavehaver Materiale ansvarlig

Mødelokale Det lille mødelokale (bestyrelseslokalet) ved indgangen til Cafeen kan anvendes til møder af ca. 8-10 personer. Det kan bookes via Cafeen  efter ”først til mølle” princippet.

Materialeskab Hvert hold har sit eget boldskab. Adgang til skab til materialer gives af Materiale Ansvarlig Materiale ansvarlig

Materialer Bolde, veste og toppe stilles til rådighed af klubben. Generelt overtager man fra oprykkede hold.  I samarbejde med afdelingslederen laver træneren en mangelliste, hvorefter evt. manglende materialer søges fremskaffet.

Adgang til 1. holdets kampe Alle trænere og ledere har gratis adgang til alle 1. holdets hjemmekampe - men husk at kontrolløren ikke nødvendigvis kender dig - så sig det pænt og diskret!

Dommerrum Dommere kan få udleveret en nøgle til dommerrum i Cafeen.

Værditasker Tilbyd at samle spillernes værdigenstande sammen før træning og kampe - en taske til formålet kan fås hos den materiale ansvarlige

Boldrum Trænere får nøgle til boldrum – hvert hold har typisk deres eget boldrum - podehold deles om fælles bolde

Glemte sager Glemte trøjer, sko, tasker, etc, lægges i mellemrummet mellem gamle omklædningsrum 1 og 2. Enkelte gange hænges det i entreen ved caféen - større værdier som telefoner, computere, punge og nøgler tages med hjem af træneren, og en mail kan skrives til vsb@vsb-fodbold.dk for annoncering på hjemmesiden. 
KAMPTØJ se instruktion vedr KAMPTØJ købt med sponsorstøtte - det ejes af klubben og skal derfor returneres til klubben hvis en spiller stopper. Der må ikke sættes NAVN på kamptøj der er købt med sponsor støtte.
TRÆNERTØJ Ved afslutning af kontrakt skal udleveret trænertøj returneres til VSB
Trænings øvelser se inspiration  her 
Træningstider se oversigt her
Baneplan for kampe se oversigt her
Luk