Menu

SPECIFIK TRÆNING

Hej alle spillere og forældre fra årgang 2007-2013

Ventetiden er ovre - endelig kan vi starte specifiktræning igen efter en lang pause grundet corona. I har derfor nu mulighed for at melde jer til næste forløb (uge 16-uge 20). Det er fortsat med udgangspunkt i, at alle har mulighed for at tilmelde sig - også dem som ikke har været med før.

 

Specifik trænings forløbets tema er:

 

“Kompetencer på bolden” 

Dette forløb vil være et forløb om de individuelle tekniske kompetencer. Spillerne skal trænes i kompetencer til at kunne udfordre med bolden og løse små spilsituationer. Fokus vil altså være på driblinger og finter, hvor den indre kreatør skal have plads til at udfolde sig.

Træningsperioden vil dække over 5 mulige træningspas én gang ugentligt. Det skal ses som et ekstra træningstilbud til de spillere, som ønsker at rykke sig yderligere og få noget mere individuel og fokuseret træning. Vi forventer derfor at spillerne, som melder sig til, er spillere, der i forvejen har overskud til egne holdtræninger. Derudover vil der blive stillet krav til træningsparatheden, som vil være fællesnævneren for træningen, hvilket man skal være indforstået med i sin tilmelding.

Specifiktræningen vil som udgangspunkt være på tværs af årgange og blive opdelt i grupper ved træningsstart, så alle oplever bedste matchning. Man træner altså samtidig med de årgange, som er anvist nedenfor, men ikke nødvendigvis sammen. Undertegnede vil være ansvarlig for træningerne i samarbejde med Christoffer Stig Møller, André Behrend og Jakob Andreassen. Til at hjælpe os har vi nogle af klubbens dygtige unge trænere. Her sikres en god trænernormering, så kvaliteten kan opretholdes.

Forløbet starter i uge 16 og vare til og med uge 20. Der er ét træningspas af en times varighed om ugen på en fast ugedag. Tidspunkterne for træningen er lagt, så de ligger før holdtræningerne starter. Det gør dog også, at nogle desværre kan være forhindret grundet skole og andet. Det beklager vi og håber du kan være med næste gang istedet.

Følgende tidsplan er gældende: 
Mandag 15:30-16:30: 2009 drenge
Tirsdag 15:30-16:30: 2007 drenge, 2008 drenge, 2010 drenge og 2012 drenge
Onsdag 15:30-16:30: 2011 drenge, 2013 drenge og 2011 piger
Torsdag 15:30-16:30: 2007/2008 piger, 2009 piger, 2010 piger, 2012 piger og 2013 piger


Tilmeldings- og betalingsfrist er søndag 11/4 online via DBU APP "KLUBAKTIVITETER."

Skriv årgang i kommentar.

(kan du ikke få det til at virke, så send email til VSB@VSB-FODBOLD.DK

Vi glæder os til endnu et godt forløb, så vi alle kan fortsætte de sjove og lærerige timer på banen sammen. Nærmere info vil komme, når tilmeldingerne er samlet.

Med venlig hilsen

Thomas Bork Nørgaard
VSB Koordinator & Ungtrænerleder
30338844
Virum-Sorgenfri Boldklub
WWW.VSB-FODBOLD.DK


 

Holdets stab

Træner
profil
Jakob Andreassen
Træner
ingen pic
Christian Bardram
Træner
profil
Tobias Winther
Træner
profil
Nikolai Hasenberg