Niels Lorentzen
16. september 2022 kl. 11:21
Sejr til herresenior 1 i Frederikssund, kampreferat af Niels Lorentzen

I lørdags var 1. herresenior igen taget på langfart. Vi var på besøg hos Frederikssund som råder over et meget hyggeligt og intimt stadion.

VSB spillede ikke nogen god kamp. For lavt tempo, for mange berøringer og for dårlige afleveringer betød at spillet ikke kom til at flyde. Kun i korte øjeblikke lykkes det at spille det prangende fodbold, som vi ved, holdet kan spille. De få gange at dette var tilfældet endte bolden også i kassen. 1-0 efter et flot opspil, her kunne Lucas sende bolden i nettet. Målet til 2-0 var ren klasse. 3-4 førstegangsberøringer betød at Sebastian Schwarz kunne score til 2-0.

I pausen var alle enige om at spillet ikke havde være godt, men at stillingen var helt ok. I 2. halvleg satte vi os selv under pres. Et meget dumt rødt kort til Lucas efter kun 2 minutter betød at vi var 10-11 i næsten en halvleg. Frederikssund havde naturligvis bolden meget, men fordi VSB kæmpede fantastisk, spillede de hele tiden på "forsiden" af vores forsvar. De havde et god langskud som tog stolpen men ellers skulle der et straffe til før Emil i målet skulle på arbejde. Efter en kamp på baglinjen mellem  Nikola og en frederikssundspiller pegede dommeren på straffesparkspletten. Emil ville dog også deltage i festen, og reddede på fornem vis straffesparket. Frederikssund fik derfor ikke fornyet tro på muligheden for at komme tilbage i kampen. Endnu en godt langskud fra Frederikssund blev sparket over mål inden VSB slog til igen. Emil Bech modtog bolden i vores eget forsvar - Emil kender kun en vej, fremad! Med bolden på fødderne løb han hele vejen op i Frederikssunds forsvar, for at spille Hein fri til scoring. Kontramål af høj klasse!

Når vi kunne få 3 point med hjem på en dag hvor tingene ikke helt fungerede, men hvor der blev fightet flot at alle mand, var det naturligt at sejrssangen lød ekstra højt både på banen og i omklædningsrummet.

Holdet har nu lavet 23 mål i kun 5 kampe, og derfor fortjener de at de får en STOR opbakning på lørdag. Her spiller vi endelig på hjemmebane igen, når vi får besøg af Vejby/Tisvilde.

Kom og støt holdet, så vi i fællesskab kan få den 6. sejr i hus. Kickoff kl. 13:00.

Klubnyt 18. april kl. 15:27
VSB byder velkommen til årgang 2020 I år starter vi årgang 2020 op Tirsdag d. 7 maj kl. 16.30 - 17.30
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Klubnyt
01. november kl. 14:16 Social grill samarbejde
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe