image
VSB
23. august 2022 kl. 14:07
Kampreferat fra Senior1-kampen mod Lynge, skrevet af Niels Lorentzen
Der er talt meget om, at sidst Herresenior 1 tabte, var da vi tabte 0-1 til Lynge-Uggeløse d. 23/4. Derfor var det tid til revanche da Herresenior 1 lørdag besøgte Lynge.
Vi blev modtaget af en flot grøn og saftig bane, og måske var Virum-spillerne ikke færdige med at beundre banen, da Lynge efter 6 minutter kaster et langt indkast ind i Virum-feltet.
For en gangs skyld blev bolden ikke clearet og bolden havnede hos en Lynge-spiller, der resolut sparkede bold i kassen.
VSB kom sig dog hurtigt over scoringen og satte hjemmeholdet under pres.
I det 12 minut kom kampens helt store oplevelse. Sebastian Schwarz lagde en gudeaflevering, der splittede hele Lynge-forsvartet, inden Lucas Ravn kunne flugte afleveringen i mål til 1-1. FLOT!
Herefter var det VSB, der sad på spillet, og flere gange var vi lige ved at komme til scoring. Bedst som vi så småt var på vej til pause leverede Kierstein et flot genpres, og bolden havnede hos William Schwarz, der uden betænkningstid sparkede bolden i kassen.
Vi kunne gå til pause foran 2-1 og i pausen aftalte vi, at det drejede sig om at lave mål nummer 3 og lukke dermed kampen.
I 2 halvleg spillede Virum flot fodbold og vi producerede mange STORE chancer, der dog ikke blev sparket i mål.
I stedet for det 3. mål blev vi ramt af 2 gule kort næsten oven i hinanden, Ravn bliver korrekt dømt offside, men vælger at sparke bolden i mål efter dommeren havde fløjtet. Det koster efter dommerbogen gult kort. Kort efter gik Niels Lund ind i en tackling, som ude fra ikke virker alvorlig, men dommeren vurderede den til gult kort.
Nede 9 mod 11 kæmper spillerne rigtigt flot, og Lynge bliver ikke farlige, mens Virum faktisk har et par gode kontraløb i undertalsperioden.
11 mod 11 spiller VSB sig igen til STORE chancer, igen uden at vi sparker dem i kassen. Til sidst forsøgte Lynge sig med høje bolde ind i Virum-feltet, men de bliver afvist. Til sidst kan dommeren fløjte kampen af.
2-1 til VSB som fik revanche over Lynge!
Stor ros til hele holdet for en flot kamp. En særlig ros til det unge firkløver Ravn, Vilmar, Kierstein og Funck. De er alle 4 først blevet seniorspillere efter sommerferien, men de vidste, at de er klar til at byde sig til.
6 point og 8-1 i målscorer efter to kampe er flot, men vi SKAL begynde at sparke de store chancer i mål. Mon ikke det sker på lørdag når Hørsholm kommer på besøg?
Der er VSB-dag på stadion, så kom ned og få se en god fodboldkamp. Grillen bliver også tændt!
Vi ses.
Klubnyt 25. marts kl. 18:42
Virum-Sorgenfri Boldklub søger en assistenttræner til Senior 1 HR-hold. Virum-Sorgenfri Boldklub søger en ny assistenttræner til Senior 1 Herrehold
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe