06. september 2022 kl. 13:56
Storsejr til herresenior 1 i Hundested, kampreferat af Niels Lorentzen
FESTEN FORTSÆTTER
6-2 sejr i Hundested
I lørdags tog 1. herresenior til Hundested. Hundested havde inden kampen, i lighed med VSB, vundet deres 3 første kampe. Trænerens budskaber var derfor klare: Vi skal være 100 % parat fra starten, og så skal vi være kyniske foran målet, da vi ikke kan forvente mange muligheder.
Holdet var i den grad klar fra første dommerfløjt. 3-0 efter 15 minutter, og kampen var tæt på at være afgjort.
Lucas kickstartede kampen efter bare 3 minutter, hvor han tog en god tur op af venstrekanten og sparkede bolden i kassen. Herefter sparkede Sebastian Schwarz et perfekt frispark lige ind i panden på Emil Bech, som flot pandede bolden i kassen. Herefter kunne William Schwarz sparke bolden i mål til 3-0, efter et godt gennemspillet angreb. Nu kom der lidt ro på kampen, og Hundested fik reduceret til 1-3 efter et hjørnespark. Hvis Hundested fik håb om at komme tilbage i kampen, så blev håbet
hurtigt slukket. Inden pausen havde Vilmar gjort det til  4-1, og samme Vilmar stod for oplægget til 5-1, som William Schwarz sparkede i mål.
Det er rart når spillerne høre efter hvad den gamle holdleder siger og skriver. Jeg har efterlyst at vi sparkede de store muligheder i mål i stedet for alt muligt hæl og tå. I lørdags blev alle muligheder sparket i mål. Flot drenge!
2. Halvleg blev afviklet i en lidt ond stemning. Hundested var frustreret over
udviklingen og begyndte at lave mange dumme frispark. De begyndte yderligere at brokke sig over alt og alle, i stedet for at spille fodbold. Hjemmeholdet fik dog scoret til 2-5 på et hjørnespark, hvor VSB-forsvaret var meget passive og åbenbart færdige med kampen. Vilmar var dog ikke færdig. Til sidst lavede han lidt tryllerier på kanten. Her blev en hundestedspiller offer for en tunnel, hvorefter bolden blev sparket i kassen til 6-2. Den dårlige stemning fortsatte desværre også efter kampen. En hundestedspiller sparkede Emil Bech over benet og Victor fik lige en skalle som tak for kampen. Da røgen havde lagt sig, kunne vi dog pakke de 3 point i tasken og tage den lange tur retur til Virum. Næste uge tager vi igen på tur. Vi skal en tur til Frederikssund - for min skyld må festen gerne fortsætte.
Klubnyt 25. marts kl. 18:42
Virum-Sorgenfri Boldklub søger en assistenttræner til Senior 1 HR-hold. Virum-Sorgenfri Boldklub søger en ny assistenttræner til Senior 1 Herrehold
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe