Menu

Højt engagement fra U6 drengene (årgang 2015)

image
VSB
10. juni 2021 kl. 11:07
63 friske spillere

Historisk højt engagement fra U6 drengene

Hele 63 spillere er aktive på vores U6 drenge og dermed en af de største årgange i VSB’s historie.

Det lyder næsten uoverskueligt at skulle træne så mange spillere, men med udgangspunkt i 4 velforberedte ung-trænere og en ualmindelig aktiv forældre gruppe, så lykkedes det at træne teknik, skud, fysik og kamp hver eneste gang. Spillerne er fordelt på Liverpool, Real Madrid, Barcelona og Juventus, når træningen piftes i gang, hvilket selvsagt ikke gør motivationen mindre. Og det gør det stadig overskueligt for både spillere og forældre, som får stort tilhørsforhold til deres "egen" gruppe.

 

Det skal være sjovt at gå til fodbold

Træner Bo Nylandsted Larsen: ”Vi forsøger at bygge en platform, som ikke kun handler om kærligheden til fodbold, men i høj grad tager udgangspunkt i VSB’s værdisæt herunder Glæde, Engagement og Fællesskab.  Drengene skal skabe venskaber og gå fra træningen med et øget selvværd, som de bl.a. kan tage med sig i folkeskolen.   

 

Grundlovsdag gav kamptræning til nye spillere

39 spillere og 100 deltagere i alt inklusive søskende og forældre var i weekenden klar til intern turnering på Kaplevej. Udover socialt samvær var formålet at skabe en ramme, hvor nye spillere på holdet kunne prøve kræfter med en turnering i trygge rammer. Temaet var Drømmekage, Rosé og jysk tombola, hvilket jo rimer på succes! Udover en masse godt spil og mange flotte mål, så var der medaljer,  flødebollemaskine og et hav af andre aktiviteter.

 

   

De mange flotte præmier i tombolaen inkluderede bl.a. den danske EM trøje, VSB spillesæt og den officielle EM bold. Det var en helt unik dag for både børn og voksne, som efter en masse Corona-restriktioner endelig gav os muligheden for at mødes og lære hinanden bedre at kende. ”Vi er enormt stolte over den flotte forældreopbakning på U6 årgangen og alt den positive feedback vi får uge efter uge.” siger holdleder Signe Villumsen og tilføjer ”at der altid er plads til endnu en frisk dreng i fodboldstøvler”.  Kommer der flere spillere, tilfører VSB flere ungtrænere, som alle uddannes fra egne rækker til at træne de nye generationer af dygtige VSB spillere. Alle kan spille fodbold i VSB.

Ved at være en stor fodboldklub sikres det, at VSB altid har et turneringshold, der passer til spillernes niveau. Dvs. har mange spillet i flere år, kan man spille med de øvede, mens er man lige begyndt kan man spille med andre spillere på sit niveau - men uanset hvor længe mange har spillet, så er man med til sin årgangs sjove arrangementer. Og spillerne kan nogen gange træner og spille på tværs af niveau for det lærer man også meget af - både som øvet og uøvet. For årgang 2015 har nogen allerede nu spillet i 3 år, mens der hele tiden kommer nye til.

 

Kæmpe tak til Bo og Signe som går forrest med denne store årgang.

 

Klubnyt 18. april kl. 15:27
VSB byder velkommen til årgang 2020 I år starter vi årgang 2020 op Tirsdag d. 7 maj kl. 16.30 - 17.30
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Klubnyt
01. november kl. 14:16 Social grill samarbejde
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe
Klubnyt
17. september kl. 09:09 LAGKAGESTÆVNE 2023 - link til program
Luk