13. april 2023 kl. 14:22
Niels Lorentzen fortæller om HR senior 1's seneste kampe
d. 1. april startede HR Senior 1 den 2. halvdel af sæsonen 2022/2023.
Vi var på besøg hos Skævinge, og det blev på alle måder en mærkelig fodboldkamp.
Det var et meget klart Virum hold der mødte op og vi spillede rigtigt fint fodbold, men alligevel kom Skævinge foran 1-0 da Virum forsvaret glemte at følge med skævinge angriberen. Emil halvklarede skuddet, men på riposten scorede Skævinge. Vi kom dog hurtigt tilbage og fik udlignet på straffe, og ved pausen var vi foran med 3-1. I pausen var alle enige om at fortsætte det fine spil, men desværre kom Skævinge på 2-3 da virum forsvaret ikke kunne blive enige om hvem der skulle tackle og i stedet sparkede Skævinge spilleren flot bolden i kassen. Inden vi for alvor nåede at blive nervøse, svarede vi igen og kom foran 5-2 og kampen var lukket - troede vi. De sidste 20 minutter faldt vi helt fra hinanden og i stedet for 3 sikre point fik Skævinge scoret 3 mål og kampen endte 5-5.
Det var totalt uforståeligt, hvad der skete i de sidste 20 minutter.
Efter dukkerten i Skævinge var det i lørdags tid til årets første hjemmekamp.
Vi spillede mod bundholdet fra Lynge, men Lynge er et af de hold vi altid har problemer med, sådan var det også i lørdags. Vi spillede en fin 1. halvleg og kom foran  1-0 da Emil Bech flot steg til vejrs og pandede bolden i mål. Vi spillede flot fodbold og burde have ført med 3 eller 4 mål ved pausen. I 2. halvleg kom vi aldrig i gang med at spille. Af uforklarlige årsager overlod vi alt spillet til Lynge, uden at vi dog for alvor blev presset. Da det var ved at blive lidt for spændende valgte Nicola  at tage sagen i egen hånd og driblede uden om et par Lynge spillere for til sidst at sparke bolden i kassen til slutresultat 2-0.
VSB er derfor tilbage på sporet igen, og beholder vores 1. plads
Efter en påske hvor alle har været på ferie, er næsten alle nu tilbage på træningsbanen og er klar til næste opgave i Hørsholm fredag aften. Jeg er sikker på at det bliver kampen hvor Virum spiller 90 gode minutter.
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe