Sejr over Hundested

image
26. april 2023 kl. 12:40
Niels Lorentzen giver kampreferat af HR Senior 1 kampen mod Hundested
Efter en lang vinter var det i lørdags endelig tid. Tid til første kamp på græs på Kaplevej. Græsset var grønt og solen skinnede fra en skyfri himmel, så alle forhold var i orden. Det var tydeligt at mærke på spillerne, at de glæder sig til kampen og at de var opsatte på at vaske sidste uges 2-6 nederlag til Hørsholm væk.
Træneren havde rystet posen. Dels på grund af afbud men også får at få lidt mere pondus i modstanderens straffesparksfelt.
Taktikken viste sig at  være rigtig. Efter 7 minutter løb Lucas fri på venstrekanten og spillede bolden fladt ind i Hundested feltet hvor Falck som en rigtig angriber kom først på bolden og sparkede den i mål. Herefter kom Hundested bedre ind i kampen og de var dygtige på dødbolde. Især deres hjørnespark var farlige for Virum forsvaret. Hundested fik udlignet på et straffespark, som INGEN kunne se. Bolden var røget ud til målspark og Hundested var på vej tilbage på egen banehalvdel, da dommeren pludselig fløjte straffe. 1-1 ved pausen kunne vi ikke bruge til noget, og parolen i pausen var at sætte pres på fra 2. halvleg start og så løbe om kap med Hundested forsvaret.
Det lykkes.
I løbet af de første 10 minutter lavede Lucas og Hein 2 fine mål og så  stod pludselig 3-1. Dejlig at se at Hein er ved at have rystet ferien ud af kroppen, og igen er parat til at score mål. Et dumt gult kort til Nicolai gav Hundested lidt mod på tilværelsen, men virum forsvaret stod stærkt, og bortset fra en clearing af A på stregen kom Hundested ikke frem til nogen, men som vi har set det så tit slog de unge virum drenge i stedet for til igen. En flot aflevering til Vilmar på kanten som tog løbet og lagde en flot aflevering ind over til Lucas og så stod det 4-1.
3 vigtige point var hjemme og der var oprejsning fra kampen mod Hørsholm. Resultatet betyder, at vi igen indtager en delt 1.plads i rækken, som vi ellers havde lånt ud til Hornsherred for en enkelt uge.
På lørdag spiller vi igen hjemmekamp. Vi får besøg af Frederikssund, som er kommet rigtigt flot i gang efter vinterpausen. Det bliver en vigtig og svær kamp hvorfor vi håber på STOR opbakning af vores fans.
Vi skal nok gøre holdet klar til at hive den 3. hjemmebane sejr på stribe hjem til VSB.
Vi ses
Klubnyt 18. april kl. 15:27
VSB byder velkommen til årgang 2020 I år starter vi årgang 2020 op Tirsdag d. 7 maj kl. 16.30 - 17.30
Klubnyt
29. november kl. 15:33 Mød VSB`s nye senior 1 træner, Thomas Asacanius
Klubnyt
01. november kl. 14:16 Social grill samarbejde
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe