Menu

Sejre til Kvindesenior

image
VSB
30. august 2022 kl. 12:57
Kampreferater af Kvindeseniors flotte start på sæsonen, af holdleder Søren Nielsen
Så er Kvindesenior1 også kommet igang med den nye sæson og det har været en fin start.
De første tre kampe er vundet med en samlet målscorer på 8-2.
Første kamp blev vundet med 3-2 ude over Greve. Vi kom planmæssigt foran på et flot langskud af Clara, men Greve kom godt igen, inden vi med to mål kom på 3-1. Sidste mål blev scoret af Celina, som virkelig ofrede sig i situationen som gav mål, men desværre også en brækket arm til Celina. God bedring til Celina. En heldig reducering betød lidt spænding til slut, men pigerne holdt fast og tog en vigtigt sejr som gavner selvtilliden.
I første hjemmekamp mod FC Hornsherred spillede vi en fin og kontrolleret kamp og vandt sikkert 2-0 efter en masse spil, som skulle have givet flere mål.
I seneste hjemmekamp mod Fredensborg sad vi totalt på spillet i hele kampen og de havde et kun et par enkelte ufarlige skud, men ellers ingen chancer. Holdet var meget afbudsramt, men to friske piger fra u16 holdet fik senior debut (Sofia og Sara) og gjorde det fremragende. Kenneth havde sat en lidt uvant opstilling pga. de mange afbud, men efter lidt placeringsvanskeligheder kom der helt styr på det. Vi vandt desværre "kun" 3-0 på mål af Sofie og Julie, men havde to forsøg på træværket og skulle have lavet mange flere mål, men generelt en god indsats.
Pigerne har således fået en perfekt sæson start som gerne skulle resultere i en sejr mere i næste weekend mod lokalrivalerne fra Lyngby.
Klubnyt 25. marts kl. 18:42
Virum-Sorgenfri Boldklub søger en assistenttræner til Senior 1 HR-hold. Virum-Sorgenfri Boldklub søger en ny assistenttræner til Senior 1 Herrehold
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe
Klubnyt
17. september kl. 09:09 LAGKAGESTÆVNE 2023 - link til program
Klubnyt
11. september kl. 15:07 Info vedr. lagkagestævnet 2023
Klubnyt
28. august kl. 15:19 Lagkagestævne 2023
Luk