Menu

"Vi kan spille champagnefodbold, vi kan vinde fodboldkampe og vi kan score mål, men ikke gå på vandet"

image
Niels Lorentzen
21. september 2022 kl. 11:59
Hjemmesejr til herresenior 1, kampreferat af Niels Lorentzen
Vi ka' ikke gå på vandet
Holdlederen er gammel nok til at have sunget skønsang på Flemming Bamses Jørgensens "en lille båd der gynger". "Jeg ka' ikke gå på vandet, men jeg ka' så meget andet" synger Bamse.
1. Herresenior kan heller ikke gå på vandet (endnu) men vi kan så meget andet.
Vi kan spille champagnefodbold, vi kan vinde fodboldkampe og vi kan score mål - mange mål.
Efter 2 lange udebaneture var det i lørdags endelig igen tid til at spille på hjemmebane. Vi havde besøg af Vejby/Tisvilde som var en helt nyt bekendtskab. Kampen blev en næsten tro kopi af vores hjemmekamp mod Hørsholm. VSB spillede fin fodbold, og efter et godt gennemspillet angreb kunne William "Mini" Schwarz bringe VSB i front. Der var chancer til flere mål. Sebastian havde bl.a. to gode skud hvor der desværre kom en modstander i vejen. Vi var derfor tilfredse med at kunne gå til pause med 1-0. Men i det sidste minut af halvlegen fik Vejby et hjørnespark som de slog flot i boksen. Emil i målet kom ud, men fik ikke bokset til bolden, men kun skubbet den ud bagerst i feltet. Her var VSB opdækningen ikke på plads. Vejby-spilleren kunne derfor sparke bolden flot i mål til 1-1. I anden halvleg satte VSB pres på Vejby, som også selv hjalp til da de fik et gult kort for brok. Vilmar blev hovedpersonen i 2. halvleg. Først løb han til baglinjen og lagde en flad bold ind i felter hvor Hein hoppede over bolden så William "Mini" Schwarz stod fri og kunne score til 2-1. Senere tog Vilmar, som en rigtig angriber skal, chancen udefra. Det var ikke det "reneste" spark og bolden blev tilmed også rettet af på vejen. Bolden gik dog ind, og VSB spillerne kunne fejre målet til 3-1 Vilmar var ikke helt færdig endnu. Han tog endnu en tur på kanten og sendte igen bolden fladt ind over. Her stod serie 2 mest målfarlige forsvarsspiller, Emil Bech. Bech kom forrest og kunne sætte bolden ind til 4-1. Det sidste mål er blevet øvet igen og igen på træningsbanen og vist på taktiktavlen, hvorfor det er dejligt at se det blive udført i kampe.
Sejren betyder at VSB nu har spille 6 kampe der har resulteret i 18 flotte point, også med 22 mål oven i hatten. Det er flot, og vi skal glæde os og være stolte over det der er blevet præsteret. MEN vi må ikke blive "selvfede" og gå med hænderne over hovedet, for så går det galt.
Allerede på lørdag venter en meget svær udekamp når holdet igen tager på langfart til Hornsherred. Her er der tale om en rigtig topkamp. Nummer 1 mod nummer 2. Da vores cheftræner tidligere har været træner i Jægerspris, og derfor kender et par af deres spillere, kan det kun blive en stor, men også svær kamp. Sikkert er det dog at VSB truppen er klar til kamp, og klar til at kæmpe for klublogoet og vores førsteplads i rækken.
Klubnyt 25. marts kl. 18:42
Virum-Sorgenfri Boldklub søger en assistenttræner til Senior 1 HR-hold. Virum-Sorgenfri Boldklub søger en ny assistenttræner til Senior 1 Herrehold
Klubnyt
05. oktober kl. 11:44 VSB’ Fodbold Fitness herrehold spiller stort set kun landskampe